De firma Gino Annys Technics wordt gerund door de oprichters, Gino en Anja.
Samen met 12 mensen proberen we service
en kwaliteit te leveren aan alle klanten.

1994

Gino zet de stap om zelfstandig te worden, voorlopig nog in bijberoep, maar de eerste werken worden uitgevoerd met volle enthousiasme

1999

De werken stapelen zich op en er wordt beslist om zelfstandig te worden in hoofdberoep.

2003

De eerste werknemer is een feit. Een extra kracht die vele werken sneller doet gaan. De belangrijkheid van kwaliteit wordt onmiddellijk doorgegeven.

2007

Ook Anja zet de stap naar zelfstandigheid. Het vele papierwerk is niet meer te combineren met een job. De dagen zijn snel gevuld, met de vele telefoons, en de nodige administratie. Ondertussen zijn er al 2 techniekers in dienst.

2005

Een uitbreiding dient zich onverwachts aan. Een firma wordt overgenomen, waardoor er beslissingen moeten genomen worden. Het magazijn wordt te krap om efficiënt te kunnen werken. De plannen voor een nieuwbouw worden gemaakt.

2006

De nieuwbouw in Zevekote is klaar. De verhuis is een feit. Met de nieuwbouw is er een mogelijkheid om een winkel/toonzaal te integreren in het gebouw. Vanaf nu kan er ook materiaal afgehaald worden, om zelf te installeren of een kleine herstelling uit te voeren. Daarnaast worden enkele materialen, zoals toilet, kranen, zekeringskast en verschillende verlichting tentoon gesteld, zodat de mensen een beeld hebben van welke materialen door ons worden geïnstalleerd.

2011

Anja krijgt versterking. De vele administratie wordt wat te veel en de eerste bediende neemt haar plaats in het bureau. Ondertussen wordt ook de ploeg van techniekers uitgebreid, en daarbij horend extra bestelwagens.

Nu

Met een ploeg van ongeveer 12 mensen is de firma compleet. We besluiten om niet meer in te zetten op groei, maar vooral op kwaliteit en service. Het is belangrijk om de klanten te kunnen bieden wat ze verdienen.

Kwaliteit – toekomstgericht – energiezuinig – duurzaam – milieuvriendelijk

Dit zijn kenwoorden die voor onze firma belangrijk zijn. We zoeken steeds naar de beste oplossingen voor uw project, met deze kernwoorden in het achterhoofd. We streven naar een perfecte uitvoering van uw installatie en dragen service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Graag bekijken we jouw vraag tot in detail om zo samen tot de beste oplossing voor uw project te komen.

Contacteer ons

Zevekotestraat 70 – 8470 Zevekote (Gistel)
BTW BE0788.961.574

T. 059 27 36 25
F. 059 27 36
E. gino@ginoannys.be

OPENINGSUREN

Ma- Vr : 08:00-12:00 & 13:00-18:30
Za: 09:00-12:00 – Namiddag op afspraak
Zo: Gesloten

Menu