Bij Gino Annys Technics BV kan u terecht voor alles omtrent sanitair gaande van
uw sanitair inrichten tot waterontharding en waterfilters. U mag ons contacteren voor nieuwbouw en renovaties, van de kleinere aanpassingen tot een volledige installatie.

Sanitaire inrichting
Waterontharding
Waterfilters

Sanitaire inrichting
van A tot Z

De badkamer is de ruimte waar men na een vermoeiende dag kan herbronnen en de stress laten wegvloeien met het water.

Wenst u een nieuwe badkamer te installeren of uw oude badkamer te renoveren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen badkamers naar ieders wens en budget, want een degelijk bad of douche vormen nog steeds het hart van uw badkamer.

We begeleiden u graag van ontwerp tot afwerking in detail. U kiest de mooiste sanitaire toestellen. Wij zorgen voor een goede installatie met kwalitatieve materialen.
Voor de keuze van de sanitaire toestellen werken we nauw samen met enkele toonzalen, zodat u alvast een ruime keuze hebt.

Kom gerust langs om uw plannen met ons te bespreken, we staan u graag te woord.

Waterbehandeling

Wat is hard water? De hardheid is de hoeveelheid kalk die er in het water zit. Hoe meer kalk, hoe harder het water is. Kalk bestaat uit calcium en magnesium.

Wat voor een gevolgen heeft hard water?

Bij verhitting kan hard water kalkaanslag veroorzaken. Zo ontstaat ”ketelsteen” in warmwatertoestellen en op sanitair. Dit kunt u bijvoorbeeld zien in de waterketel en op de douchekop. Er kan ook kalkaanslag voorkomen in de badgeiser of boiler, de wasmachine en het koffiezetapparaat.

Wat kan u eraan doen?

Als u veel kalkaanslag vindt op of in uw apparatuur, raden we u aan om een waterverzachter of ontkalker te plaatsen.

Hiervoor zijn we gecertifieerd partner van BWT

Filters voor drinkwater of regenwater

Maximale bescherming en de hoogst mogelijke hygiëne in het water

Met behulp van een drinkwaterfilter voorkomt u dat er vuildeeltjes in de leidingen van uw huis terecht komen en schade kunnen aanrichten in het systeem. Bescherm uw leidingnetwerk met een filter van BWT.

De pluviofilter filtert regenwater in 3 stappen. Deze 3 stappen zorgen voor een fijne filtratie. Het eerste patroon is uitwasbaar, de 2 andere zijn wegwerppatronen. Voor een kleine investering kan u regenwater gebruiken voor o.a. het toilet, de wasmachine en tuinirrigatie. U kan zo aanzienlijk wat stadswater besparen.

Graag bekijken we uw vraag tot in detail om zo samen tot de beste oplossing voor uw project te komen.

Contacteer ons

Zevekotestraat 70 – 8470 Zevekote (Gistel)
BTW BE0788.961.574

T. 059 27 36 25
F. 059 27 36
E. gino@ginoannys.be

OPENINGSUREN

Ma- Vr : 08:00-12:00 & 13:00-18:30
Za: 09:00-12:00 – Namiddag op afspraak
Zo: Gesloten

Menu