Bij Gino Annys Technics BV kan u terecht voor alle elektriciteitswerken gaande van
klassieke installaties tot geautomatiseerde systemen en domotica systemen. U mag ons contacteren voor nieuwbouw en renovaties, van de kleinere aanpassingen tot een volledige installatie.

Klassieke elektrische installatie
Huisautomatisering
en Domotica
Toegangscontrole
Verlichting

Klassieke elektrische
installatie

Wij zorgen ervoor dat uw woning uitgerust wordt met alle elektrische voorzieningen, die noodzakelijk zijn voor uw comfort en veiligheid. Uiteraard alles in samenspraak met de klant. Hierbij houden wij steeds rekening met de wettelijke reglementeringen.

We gebruiken hoofdzakelijk het NIKO-schakelmateriaal, wat er voor zorgt dat u een ruime keuze hebt aan schakelaars, van standaard tot design. We zorgen er voor dat de stijl van uw schakelaar of stopcontact perfect in uw ruimte past.

Een klassieke elektriciteitsinstallatie is een budgetvriendelijke oplossing om uw huis van de nodige elektrotechnieken te voorzien, maar heeft wel beperkingen naar uitbreiding achteraf.

Huisautomatisering
en Domotica

“Domotica is ingewikkeld.” “Domotica is duur.”
“Ik wil zelf controle hebben over mijn elektriciteit.” Er zijn heel wat misvattingen over domotica.

Uw verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonnewering en nog veel meer bedienen hoe u wilt, met schakelaars of met een touchscreen, uw tablet of smartphone: dat is huisautomatisering of domotica.

Niko Home Control is het neusje van de zalm. Met Niko Home Control kan u genieten van een centrale bediening, bediening via een app eender waar ter wereld. U kiest zelf welke schakelaar u gebruikt om te dimmen, alles met één toets uit of in te schakelen, voorgeprogrammeerde sferen creëren, verlichting voor een bepaalde tijd in te schakelen, … De mogelijkheden zijn onbeperkt en in de toekomst aan te passen naar uw (nieuwe) levensstijl. Via toegangscontrole en automatisch sturen van verlichting is het veiliger wonen in uw huis. U kunt er ook perfect het energieverbruik opvolgen. Niko Home Control biedt u meer comfort.

Het is de nieuwe manier van leven in uw woning. Dankzij een goed geïntegreerd domotica-systeem kan je jouw woon- & leefcomfort aanzienlijk verhogen, energie besparen en uw ruimtes laten mee evolueren met verschillende stadia in uw leven. Alles in één uiterst gebruiksvriendelijk systeem.

Klik hier voor meer info
We zijn gecertifieerd installateur van Niko Home Control.

Toegangscontrole –
parlefonie en videofonie

Deze behoren ook tot onze expertise. Hiervoor stellen we graag een gepaste oplossing voor, volgens uw wensen en budget. Dit wordt geïnstalleerd als vrijstaand systeem of gekoppeld aan het domoticasysteem.

Verlichting

Is een belangrijk aspect binnen uw woning om de juiste sfeer & uitstraling te creëren, zowel binnen als buiten. Gaat u voor moderne industrie-look of heb je liever retro?
Wilt u een onopvallende verlichting of liever extravagant? Of wenst u op de werkvloer de juiste lichtsterkte en lichtkeur om productief te kunnen presteren. We helpen u graag verder.
Bij de juiste keuze voor de verlichting spenderen wij veel aandacht voor energiebesparende verlichting, waaronder LED.

Graag kijken wij samen met u om de perfecte combinatie te maken van design, huidige trends en functionaliteiten om zo uw ruimtes te doen schitteren.

Graag bekijken we uw vraag tot in detail om zo samen tot de beste oplossing voor uw project te komen.

Contacteer ons

Zevekotestraat 70 – 8470 Zevekote (Gistel)
BTW BE0788.961.574

T. 059 27 36 25
F. 059 27 36
E. gino@ginoannys.be

OPENINGSUREN

Ma- Vr : 08:00-12:00 & 13:00-18:30
Za: 09:00-12:00 – Namiddag op afspraak
Zo: Gesloten

Menu